1- نمونهبرداری
نمونه برداری آب و مواد غذایی توسط ممیزان بهداشتی انجام و در گام بعدی نمونه مربوطه به آزمایشگاه تایید صلاحیت شده ارسال میشود. نتایج توسط آزمایشگاه به متصدی اعلام میشود و در سوابق نمونهبرداری از واحد صنفی نگهداری می شود.
2- خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی
خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی شامل کنترل و پایش مداوم مالک، مدیر یا متصدی مراکز و اماکن عمومی و یا ارائه دهنده خدمات در زمینه کنترل موارد بحرانی و غیربحرانی و انطباق شرایط بهداشتی واحد خود با قوانین و مقررات بهداشتی است.
3- صدور گواهی آموزش بهداشت عمومی و بهداشت اصناف
کلیه افراد شاغل در مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی مشمول قانون ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ملزم به طی دوره آموزش عمومی و توجیهی بهداشت در آموزشگاه معتبر مربوطه و اخذ گواهینامه تایید گذراندن دوره آموزشی هستند. متقاضیان با ثبت درخواست به صورت آنلاین و یا مراجعه به دفاتر خدمات سلامت میتوانند جهت ثبت نام و شرکت در دوره آموزشی و اخذ گواهی اموزش اقدام کنند. فرآیند صدور گواهی آموزش اصناف در شکل زیر نمایش داده شده است.
جهت مشاهده قوانین، مقررات و بخشنامههای حوزه بهداشت اینجا کلیک کنید.